Loading...
  • eiken gebinten robuusteiken
  • eiken gebinten van Robuusteiken
Eikenhouten gebinten 2017-11-16T08:25:15+00:00

Eikenhouten gebinten

Robuusteiken bouwt traditionele eikenhouten gebinten. Een gebint is een portaalvormige constructie. Of anders uitgelegd, twee of drie staanders met een ligger eroverheen of ertussen. De gebinten (minimaal twee) staan aan elkaar vast met andere balken, de zogeheten gebintplaten. Onze eikenhouten gebinten worden gebruikt als skelet voor nieuwe woningen, boerderijen, robuuste schuren en in renovaties. Door het gebruik van een eikenhouten gebint is het mogelijk de unieke sfeer in een boerderij, een grachtenpand of een herenhuis in ere te herstellen. Ook bij nieuwbouw draagt het eikenhouten gebint bij, aan een bijzondere warmte in een huis.

Samen sterk in Grollo

Robuusteiken verzorgt graag totaalprojecten, maar werkt ook samen met opdrachtgevers. Zoals in deze woning in het Drentse Grolloo. Robuusteiken is sterk in constructie en kent alle ins en outs van ambachtelijk bouwen.

Eikenhouten gebinten voor een robuuste schuur

Een ijzersterke schuur krijgt u door een gebintconstructie te gebruiken. Als klant heeft u de keuze om alleen het gebint te bestellen en de schuur zelf af te bouwen, of wij bouwen de complete robuuste schuur voor u.

Eikenhouten gebinten voor een prachtige woonboerderij

Hier ziet u een voorbeeld van onze eiken gebinten in een nieuwe woonboerderij. De eigenaren zochten naar een manier om een nieuwe woonboerderij te bouwen, waarbij de eigenschappen en sfeer van een authentieke woonboerderij gerecreëerd konden worden. Door het gebruik van onze eiken gebintconstructie is dit gelukt.