Dé combinatie van gedurfd en duurzaam

AOZ Interieur en Robuusteiken: gedurfd en duurzaam

Wat is de link tussen AOZ Interieur en Robuusteiken? Hun voorliefde voor natuurlijke, eerlijke en duurzame materialen. Daarom is AOZ Interieur een uitstekende partner voor de interieurs van de woonboerderijen die we bij Robuusteiken bouwen of renoveren. Hun smaak is stoer en warm. Perfect passend bij eikenhout!

Authentieke ruimte

Waar Robuusteiken sterk is in de constructie, weet AOZ Interieur het beste uit een ruimte te halen. Spannende zichtlijnen en ruime opstellingen zijn het resultaat. Altijd met de authenticiteit van de ruimte op de voorgrond. Daar houden we bij Robuusteiken van. Onze prachtige eikenhouten gebinten met authentieke pen-gatverbindingen geven een ruimte een ambachtelijke en landelijke indruk, die zowel met een modern als met een klassiek interieur te combineren is.

Partners die elkaar versterken

De interieurideeën van AOZ Interieur versterken de eikenhouten onderdelen van een ruimte, zonder dat de rest van de inrichting wegvalt. Een manier van ontwerpen die tot zeer tevreden klanten leidt. De karaktervolle gebogen gebinten van Robuusteiken zijn uniek en zorgen voor een open en warme sfeer. Met een inrichting met natuurlijke materialen vult AOZ Interieur onze ontwerpen naadloos aan. Een ijzersterke combinatie.

BEKIJK WEBSITE

Meer weten over AOZ Interieur?
Ga dan naar aozinterieur.nl