Een eigen huis: luxe en gezond!

Kavel & Huis is het tijdschrift over het (laten)bouwen van een eigen huis. En dat kan nu ook gezond! De ecologische CO2-neutrale schuurwoning van Robuusteiken staat hier garant voor. Hier komen luxe wonen en duurzaam leven perfect samen.

Droomhuis

Velen denken dat een eigen droomhuis met zo’n mooie rieten kap een onbereikbaar doel is. Robuusteiken denkt hier anders over. Wij hebben een unieke schuurwoning ontworpen met een exclusieve rieten kap of prachtig pannendak. De woning bouwt Robuusteiken volledig ecologisch, en daarmee voldoet deze aan de Rabo GroenHypotheek.

Ons motto is dat iedereen gezond moet kunnen wonen en werken. Deze schuurwoning is niet alleen voor de rijken van Nederland weggelegd. De woning met 140 vierkante meter gebruiksoppervlak van 375m3 is er vanaf rond de vier ton (let op: prijspeil 2020, vanaf € 406.000).

Sfeervolle houten balken

Het is echt ambachtswerk met unieke houten balken. De trendy schuurwoning heeft een heerlijke leefruimte, drie slaapkamers en twee badkamers. De ruime vide geeft veel lucht en licht en biedt samen met de natuurlijke isolatie een heerlijk woonklimaat. De woonkamer is met z’n 45 vierkante meter royaal te noemen. Ziet u zichzelf al zitten in uw eigen droomwoning?

Kijk hier voor meer informatie en een 3D-tour door de woning.