Eikenhout en natuurgevelsteen: een unieke match

Robuust en natuurlijk, met een warme uitstraling. De producten van de bedrijven Natuurgevelsteen en Robuusteiken hebben vele raakvlakken. De mogelijkheden zijn eindeloos, de overeenkomst is altijd: een exclusieve en ambachtelijke uitstraling.

Net als bij Robuusteiken staat bij Natuurgevelsteen ambachtelijke kwaliteit voorop. De liefde voor hout en natuurgevelsteen zie je aan de projecten die opgeleverd worden. Daarom werkt Robuusteiken graag samen met de specialisten van Natuurgevelsteen. Hun unieke producten komen van steengroeven in Macedonië. Daar levert Natuurgevelsteen via social return een bijdrage aan de lokale economie.

Het bijzondere van Natuurgevelsteen is dat het hen is gelukt om Zuid-Europese sferen naar Nederland te halen. Dit zonder afbreuk te doen aan de authentieke uitstraling van de steen (zoals bij natuursteenstrips) én tegelijkertijd te voldoen aan de Nederlandse eisen op bouwgebied. Tot voor kort was het in Nederland onmogelijk om een authentieke natuurstenen gevel te bouwen. Wij kennen nu eenmaal geen Mediterraan klimaat en werken dus met spouwmuren. Daar heeft Natuurgevelsteen een oplossing voor bedacht: zij ontwikkelden unieke, op Nederlands formaat gemaakte natuurstenen gevelstenen, die je kunt verwerken als baksteen.

Wat is er nu mooier dan robuust eikenhout of natuursteen als bouwmateriaal? De combinatie ervan! We werken graag samen aan uw droomhuis, waar Robuusteiken de dragende gebinten maakt en Natuurgevelsteen het metselwerk verzorgt. Hier een voorbeeldproject in Hollandscheveld. Ziet u uzelf al zitten op de veranda?

Natuurgevelsteen is een duurzaam product. Net als robuust eiken, geleverd door moeder natuur zelf. Geen steenfabrieken, geen chemische processen.

Zelf een inspirerend kijkje nemen in wat er allemaal mogelijk is met natuurstenen gevels?
Ga dan naar www.natuurgevelsteen.nl