Robuusteiken blogt samen met INHOUT

Passie voor hout en voor ambachtelijkheid. Dat is wat INHOUT en Robuusteiken met elkaar gemeen hebben. INHOUT is een Meubelmakersbedrijf dat met veel passie meubels en interieurs op maat produceert en ontwerpt. Ons team van Robuusteiken ontwerpt, bouwt en renoveert woonhuizen, boerderijen, tuinhuizen, bijgebouwen en vakantiehuizen, uit robuust eikenhout. Een mooie match.

Op onze website ziet u al hoe wij van uw woning uw droomverblijf kunnen maken. Een interieur of meubelstukken van INHOUT voelen zich daarin prima thuis. De twee bedrijven werkten al eerder samen. Bij beide bedrijven is maatwerk de standaard.

Specialistenwerk

Eikenhout leeft, brengt sfeer en is duurzaam. Robuusteiken geeft aan het oerdegelijke eiken een geheel eigen uitstraling. Wij zijn sterk in constructie en kennen alle ins en outs van ambachtelijk bouwen. Met puur hout dat een ziel heeft. INHOUT kan voor zo’n interieur ieder meubel op maat maken, van modern en design tot landelijk en klassiek. De opdrachten van INHOUT variëren van het maken van complete interieurs of losse meubels, tot het repareren van bestaande meubels en restaureren van antiek. Met Robuusteiken en INHOUT haalt u specialisten in huis.

Ambachtelijk bouwen in moderne jas

‘Robuusteiken laat modern en ambachtelijk samensmelten’, vertelt bouwmeester en eigenaar Peter Kroes. ‘Wij plaatsen dragende gebinten, maar kunnen ook een bestaande constructie omkleden met eiken. We bouwen hele woningen, maar kunnen ook een bijzondere eikenhouten trap maken met smeedijzeren leuning. Wij merken dat de ontwerpen van INHOUT voor meubels en interieur het warme, natuurlijke karakter van een woning compleet maken. Robuusteiken ontwerpt met oog voor licht en warmte. We maken daarbij vaak gebruik van een speciale kapconstructie waarmee Robuusteiken zich in de markt onderscheidt. Onze gebogen spanten zijn uniek in de wereld en geven een woning karakter. We werken continu op het snijvlak van pure ambachtelijkheid en moderne uitstraling.

Meer weten over de mogelijkheden over deze ambachtelijke meubelbouwer?
Ga dan naar inhout-meubels.nl