Robuusteiken in De Architectuurguide

Een prachtig boek voor bouwend Nederland! Robuusteiken staat in dit unieke boek dat is samengesteld in samenwerking met het ministerie van Binnenlandse Zaken en een groot aantal gemeenten.

Zelfbouw is in opkomst in Nederland. In steeds meer gemeenten kunnen particulieren met een architect en bouwer van eigen keuze een huis realiseren. De overheid spant zich dan ook in om zelfbouwers met advies en subsidies te ondersteunen. Robuusteiken staat particulieren die in eigen beheer een huis willen laten bouwen met raad en daad terzijde. Onze passie en vakmanschap zijn onderscheidend.

Robuusteiken bouwt zowel voor particuliere als collectieve particuliere opdrachtgevers, evenals voor architecten en projectontwikkelaars. In de gemeenten die deelnemen zijn totaal meer dan 1000 vrije kavels en herbestemmingsprojecten beschikbaar. Particulieren krijgen volop de ruimte om hun woonwensen te realiseren. Kijk hier voor beschikbare bouwlocaties. Elke bouwlocatie heeft eigen kenmerken en meestal moet de architectuur aan een aantal beeldbepalende eisen voldoen. Robuusteiken is uw professionele partner in al deze zaken! ‚Äč

Robuusteiken is daarnaast een duurzame bouwer. Vandaar dat ons werk ook staat opgenomen in het artikel over duurzaam en energiezuinig bouwen. Het boek is verkrijgbaar op bouw- en woonbeurzen en via Bol.com. Ook is via de website het boek te downloaden vanaf 1 oktober 2017.

Wilt u de presentatie van Robuusteiken lezen?

BEKIJK DE ARCHITECTUURGUIDE

Wilt u De Architectuurguide downloaden?

DOWNLOAD DIT UNIEKE BOEK