Robuusteiken in Villa d’Arte

Robuusteiken stond in de septembereditie 2018 van Villa d’Arte, een toonaangevend lifestyle magazine. Onze ecologische woning past uitstekend in de hedendaagse lifestyle. In Villa d’Arte staan wonen, interieur, kunst, culinair, reizen en cultuur centraal.

Ecologisch wonen

Wij menen namelijk dat ecologisch wonen de toekomst heeft. Welvaart mag niet ten koste gaan van welzijn: idealiter gaan die twee hand in hand. En dat is nu net wat Robuusteiken wil laten zien met deze ecologisch gebouwde schuurwoning. We bieden deze aan als standaardwoning met opties, passend bij ieders wensen en budget. Het is een fantastisch droomhuis, waar authentieke sfeer en modern comfort prachtig samenkomen! De trendy schuurwoning heeft een heerlijke leefruimte, drie slaapkamers en twee badkamers. De ruime vide geeft veel lucht en licht en biedt samen met de natuurlijke isolatie een heerlijk woonklimaat. De woonkamer is met z’n 45 vierkante meter royaal te noemen.

Met de aankoop van een schuurwoning helpt u niet alleen uzelf aan een prachtige woning, maar helpt u ook het milieu. Door te verduurzamen en circulair te bouwen ontstaat een betere balans tussen welvaart en welzijn.