Ambassadeursdag geslaagd!

We kijken terug op een succesvolle Ambassadeursdag Robuusteiken! We organiseerden deze dag als dank aan de investeerders tijdens de crowdfunding campagne.

Een campagne die kon rekenen op grote belangstelling. We merkten al veel interesse bij particuliere opdrachtgevers (voor onze villabouw), bedrijven, overheden, natuurbeheer en collega-bouwbedrijven. Het werd tijd om volgende stappen te zetten en onze ambitie ‘gezond en duurzaam wonen en werken voor iedereen’ te realiseren.

De ambassadeursdag was een mooi moment ook voor de investeerders om nader kennis te maken met onze visie en ons bedrijf. Zij kregen een ontvangst bij Hotel-Restaurant Bitter & Zoet. Daarna leidde de burgemeester van Noordenveld zelf, Klaas Smid, het gezelschap rond door Veenhuizen. Hij liet het historische gevangeniscomplex zien, met bijbehorende verhalen van weleer. Dat liep uiteen van verhalen over Willem Holleeder tot het Cocktail Trio. Daarna volgde een bezoek aan de productielocatie en zagerij van Robuusteiken Ecologische Bouw. Bij Bitter en Zoet werd afgesloten met een uitgebreide, uiteraard ecologisch verantwoorde, lunch.

Dank aan alle ambassadeurs met een hart voor groen bouwen!