Robuusteiken op RTL5

Dagelijks te zien op RTL5 tot en met 1 mei! Robuusteiken als pionier in de omslag naar een ecologische bouwsector.

De cameraploeg van RTL5 bezocht onze ambachtelijke gebintenwerkplaats in Veenhuizen en een bouwplaats waar we ecologische woningen bouwen. Onze directie Peter Kroes en Wim-Heerke Spronk vertellen in de film over hun passie voor puur hout en hun droom om ecologisch bouwen tot de norm te maken. ‘Bouwen met hout is de kern voor een omslag naar een duurzame bouwsector’, zegt Peter Kroes. ‘Voeg daarbij onze ecologische bouwelementen, waardoor we het ook voor collega-bouwers mogelijk maken om duurzaam te bouwen en we kunnen stappen maken.’

Ambassadeursdag

‘We hebben al veel aanvragen gekregen vanuit particulieren, gemeenten en woningcorporaties’, zegt Wim-Heerke Spronk. ‘We proeven het enthousiasme voor onze duurzame droom. Dat zien we ook aan de mensen die mee-investeren. We zijn enorm blij met de 250 funders tot op heden in onze crowdfundingcampagne. Allemaal mensen die een groene bouw een warm hart toedragen. We organiseren in juni voor iedereen die 1.000 euro of meer investeert of heeft geïnvesteerd een Robuuste ambassadeursdag! Na afloop van de campagne ontvangen zij een uitnodiging. Bent u er bij?

Passie voor puur hout

Ontmoet architecten, opdrachtgevers en andere geïnteresseerden in ecologisch bouwen. Maak kennis met onze passie voor puur hout. Beleef een inspiratiesessie over ecologisch bouwen en proef de sfeer in onze ambachtelijke gebintenwerkplaats. We bieden een heerlijke, duurzame lunch aan. Netwerk volop tijdens de gezellige borrel! Bent u er ook bij? Investeer vandaag nog in ons prachtige bedrijf via de website van Oneplanetcrowd.