Samen ecologisch bouwen

Wilt u ook uw bijdrage leveren door samen met ons ecologisch te bouwen? Bekijk de film in dit bericht (met dank aan MC Televisie).

De film laat zien dat we bij Robuusteiken dagelijks werken aan een concrete omslag in de bouw. Dit doen we door ambachtelijk, ecologisch en circulair te bouwen. De specialismen waarin wij actief zijn, dragen elk bij aan de vergroening van het Nederlandse (bouw)landschap.  

Met Robuusteiken Ecologische Bouwelementen ontwikkelen en produceren we onder eigen label ecologische bouwmaterialen: HSB wand-, vloer- en dakelementen. Wij leveren deze elementen graag aan de grootschalige woning- en utiliteitsmarkt en de renovatiemarkt.

Samen met de voorschrijvende markt kunnen we een echte slag maken. Als die hiermee gaat ontwerpen en bouwen, maken wij de bouwsector samen efficiënter en groener. Traditionele bouwers zien ook de voordelen van ecologisch bouwen, nu zijn ook praktische materialen daarvoor beschikbbaar. De ecologische elementen zijn van hout en natuurlijke materialen en hebben daardoor een uiterst geringe footprint. Daarbij maken ze ook efficiënt bouwen mogelijk. Een win-win, zouden wij zeggen.