Het bedrijf

Robuusteiken vindt dat gezond wonen en werken de toekomst heeft. Wij spannen ons met drie specialismen in om de wereld van morgen groener te maken. Ons bedrijf ademt duurzaam hout en natuurlijke materialen. Ecologisch ontwerpen, renovatie en remontabel bouwen staan in onze boombasten gekerfd. We bieden onze klanten oplossingen die rekening houden met de uitdagingen waarmee zij dagelijks worden geconfronteerd. Denk aan vraagstukken als het milieu en voldoende goede woonruimte.  

Gezond woon- en werkklimaat

Robuusteiken biedt daarvoor oplossingen met ecologische woningen, modulair bouwen en infrastructuur voor onze natuurgebieden. De uitstoot van CO2 moet terug. Samen kunnen we zorgen voor gezonde generaties na ons. Dat doen we met Robuusteiken Ecologische Bouw, Robuusteiken Ecologische Bouwelementen en Robuusteiken Ecologische Infra. Daarnaast zijn we binnen Greentogether Holding BV een unieke samenwerking aangegaan. Architect, bouwer en financieel specialist hebben daarin ieder hun eigen expertise, met één gezamenlijk doel: bouwen aan een duurzame wereld. We maken dit concreet door ecologische en exclusieve utiliteits-, recreatie- en woningbouwprojecten te ontwikkelen. We brengen ecologisch wonen en werken binnen handbereik voor een breed publiek.

Landelijke dekking

Robuusteiken bedient vanuit Veenhuizen het hele land. Dat doen we met zo’n dertig vakmensen met een passie voor houtbouw. Het oer-Hollandse bedrijf opende in 2006 zijn deuren. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een ecologische bouwer van formaat. Een bouwer met een boodschap, die als signatuur het eikenhouten gebint heeft. We richten ons op de particuliere en zakelijke markt. Waar het altijd om draait, is bouwen met puur hout en houtachtige materialen.