Waar kunt u ons bezoeken

Kom gerust een kijkje nemen!

Ons pand in Veenhuizen

U bent van harte welkom om eens op visite te komen en ons team aan het werk te zien. Bel ons even om een afspraak te maken zodat we de koffie en Drentse koek klaar hebben staan: 0592 387 075. Ook een afspraak bij onze kantoren in Angerlo (bij Arnhem) of in Oud-Alblas (bij Rotterdam) is mogelijk.

Ecologische bouw en renovatie

Op ons terrein en in onze hallen bereiden we ecologische bouwprojecten voor. Dat kan gaan om woningen, utiliteitsbouw, bedrijfsruimten of recreatiewoningen. Particulieren, aannemers en vertegenwoordigers van overheden of woningcorporaties: we leiden u graag vrijblijvend rond! We vertellen dan meer over onze mogelijkheden voor ecologische bouw en renovatie.
Ook een inspiratiesessie voor architecten of vertegenwoordigers van bovengenoemde organisaties is in groepen mogelijk.

Gebinten op transport

Regelmatig laden we in Veenhuizen een compleet gebintenstel op voor een Robuusteiken woning. Daar moet flink wat mankracht en mechanische kracht aan te pas komen. Een gebintenstel weegt zo’n 18.000 kilo, vergelijkbaar met zeven olifanten. Een indrukwekkend geheel. De gebintenstellen gaan vanuit Veenhuizen onderweg naar een nieuw thuis ergens in Nederland of daarbuiten.

Bezoek ons op de beurs:

Deelname banner

Beurs Eigen Huis
15 t/m 17 maart 2019
Jaarbeurs Utrecht