Projecten 2017-12-14T09:27:27+00:00

Voetgangersbrug Staatsbosbeheer

In opdracht van Staatsbosbeheer hebben we weer een robuuste voetgangersbrug geplaatst. Wij bouwen niet alleen woningen of bedrijfsruimten met een kleine voetafdruk, maar maken ook objecten voor de natuur die rust en ruimte brengen.

Unieke ligwip ‘Balance’

De ‘Balance’ is een enorme ligwip uit robuust eiken. Deze is ontstaan via een mooie samenwerking tussen de Design Academy en het bedrijf Robuusteiken. Daan Rodie is het brein achter de ‘Balance’.

Vogelaarspost Natuurmonumenten

De Onlanden is een prachtig beekdallandschap. Steeds meer vogels voelen zich thuis in dit natuurgebied tussen Peizermade en Groningen. Een uitkijkpost voor vogelaars was dus een logische gedachte. Maar het moest wel een natuurlijk ogende uitkijkpost zijn!

Natuur in de Curringherschuur

Natuurgebied Curringherveld in Groningen is een geweldige uitvalsbasis om te proeven van de natuur. De Curringherschuur, waar Robuusteiken aan werkte samen met veel vrijwilligers, is voor dit gebied een welkome aanvulling.

Onnen hoort de klokken weer luiden

Dit keer luidde de wethouder de klokken. Het ging om de feestelijke ingebruikname van de klokkenstoel bij dorpshuis De Tiehof in Onnen. Robuusteiken verzorgde de klokkenstoel van robuust Billinga hardhout.

Ambachtelijk bouwen voor Visio De Brink

Gewoon waar kan, bijzonder waar nodig. Dat is het motto van Koninklijke Visio de Brink. Deze stichting had een nieuwe dierenschuur nodig en koos ook hier voor bijzonder. Robuusteiken stond garant voor de ambachtelijke bouw, in oud-Drentse bouwstijl.