Vacatures Timmerlieden 2018-12-11T16:08:36+00:00

Werken met visie en vakmanschap

Werken bij Robuusteiken is werken met een visie. Wij maken ons sterk voor ecologisch bouwen en daarnaast leveren wij puur vakmanschap. Elk project is een ambachtelijk kunstwerk, waar we in teams met hart en ziel aan werken. Persoonlijke betrokkenheid en deskundigheid staan bij Robuusteiken hoog in het vaandel. Wij zijn een middelgroot bedrijf dat sterk groeit. Dat betekent dat er ook carrièreperspectief is. We hebben nieuwe, ambitieuze plannen, omdat wij denken dat ecologisch bouwen de toekomst heeft. Wil jij mee in die vaart der volkeren, terwijl ambachtelijk bouwen de basis blijft? Bekijk onze vacatures!

WIJ ZOEKEN DE BESTE TIMMERLIEDEN VAN NEDERLAND!

Robuusteiken groeit! Groei jij met ons mee?

Timmerlieden (m/v)
Werkvoorbereider (m/v)
Calculator (m/v)

Wil je elke dag iets anders en écht vakwerk leveren? Robuusteiken is het leukste en mooiste houtbedrijf van Nederland. Wij bouwen en renoveren ecologische woonhuizen, boerderijen en nog veel meer met robuust eikenhout. Dat doen we op de leukste projecten door heel Nederland. We zoeken naast timmerlieden ook een werkvoorbereider en calculator. Onze klanten zijn mensen met een droom. Ben jij de vakman die hun droom werkelijkheid maakt?

Wij vragen
Ervaring in de bouw, MBO/MBO+ werk- en denkniveau, rijbewijs B (timmerlieden), een teamgerichte houding.

Wij bieden
Een werkomgeving waar de passie vanaf straalt, met veel ruimte voor initiatief. Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Direct mailen

Geïnteresseerd?

Stuur een motivatie en CV naar
wim-heerke@robuusteiken.nl

Direct mailen
Mail sturen

Ken je iemand die dit vak aanspreekt?

Stuur ons naam en korte CV, de aanbrenger wordt beloond.

Mail sturen