Ons team

Vaklieden met passie

Het team van Robuusteiken bestaat uit vaklieden met een passie. Ruw, puur hout weten zij om te buigen naar een bouwmateriaal van formaat. Eikenhouten gebinten vormen de basisconstructie van woonboerderijen, eigentijdse werkruimten, vakantiewoningen, veranda’s en nog veel meer.

Ambachtelijk bouwen

Onze vaklieden gebruiken authentieke pen-gatverbindingen. Ambachtelijk bouwen met een gouden randje. Bij Robuusteiken zien wij onze vakmensen als dé sleutelfiguren in uw succesvolle bouwproject. Vandaar dat wij aandacht besteden aan interne opleiding en ontwikkeling. Regelmatig zetten wij een van onze medewerkers in ’t zonnetje.

Ecologische elementen

Omdat wij ecologische wonen en werken voor een breed publiek bereikbaar willen maken, werken we ook met ecologische bouwelementen. Dat zijn wand- en dakelementen die een hoge RC-waarde hebben en gemakkelijk remontabel zijn. Zo denken wij al aan de generaties na ons, met veranderende eisen, maar wel met één wens die wij allemaal hebben: gezond leven! Onze medewerkers zetten zich daar graag voor in.